English version of roeireizen.nl german version of roeireizen.nl
Roeireizen

Roeireizen is ook een platform voor enthousiaste toerroeiers.

Een aantal tochten worden door RoeiReizen zelf georganiseerd. Dit zijn vooral tochten. die we zelf geroeid hebben en waar we ervaring mee hebben.

Iedere Roeivereniging heeft zelf een aantal tochten, die de eigen clubleden al vele malen geroeid hebben. Dit zijn tochten welke vanaf het vlot van de Roeiverenigingen, vertrekken. U huurt het materiaal rechtstreeks van de organiserende club en de verzorging/ onderdak regelt u allemaal zelf.

RoeiReizen biedt ook de mogelijkheid aan roeiers, die een eigen ontwikkelde roeitocht willen begeleiden. Vaak zijn dit tochten die een gedegen voorbereiding nodig hebben. Bijvoorbeeld Roeien op de Nijl, Noord Amerika of de benedenloop van de Donau. RoeiReizen verkoopt in overleg deze tocht dan voor u en zorgt op deze wijze voor aanvullende deelnemers. Omdat RoeiReizen ook actief is in andere Europese landen geeft dat vaak verrassende nieuwe mogelijkheden en contacten.

De kosten voor de marketing van uw eigen tocht bedraagt 100 € . Hiervoor publiceert RoeiReizen  uw roeireis op haar Nederlandse website, neemt de  reis eventueel op in haar nieuwsbrief en in andere publicaties en marketinguitingen en publiceert  achteraf een eventueel reisverslag. Voor publicatie in ieder volgende taal berekenen we 25 €.

U kunt dan alles in eigen beheer doen. Eventueel kan RoeiReizen  ook de financiële afhandeling voor u doen. RoeiReizen heeft een uitgebreide klanten database  in binnen-en buitenland en stuurt met enige regelmaat haar klanten informatie over RoeiReizen.

 

Uw tocht wordt onder de bijbehorende  categorieën gepubliceerd.

(RoeiReizen behoudt zich het recht voor om zonder verdere opgave van redenen een reis te schrappen en niet te publiceren).