English version of roeireizen.nl german version of roeireizen.nl
Roeireizen

overnachten en maaltijden

In vrijwel alle gevallen wanneer de tocht door een roeivereniging wordt georganiseerd bent u zelf verantwoordelijk voor het reserveren  van een eventuele overnachting en de verzorging tijdens de tocht. Bij een  meerdaagse reis staat vaak wel aangegeven waar en hoe  u kunt overnachten.

Bij alle tochten, welke door RoeiReizen zijn georganiseerd staat aangegeven hoe het een en ander is georganiseerd. In sommige gevallen is het een hotel, een B en B, trekkershutten, Vrienden op de Fiets, aan boord van een (zeil)schip of zelfs in een eigen tent. In sommige gevallen is het logeeradres vlakbij, soms een stukje lopen en heel soms per taxibus.

In vrijwel alle gevallen, kan er een goed gevulde picknickmand voor de lunch mee aan boord.  Deze wordt gevuld door het logeeradres. Wel moet u zelf zorg dragen voor het transport van en naar het logeeradres. Uiteraard is het ontbijt inbegrepen. Bij iedere reis staat aangegeven of het inclusief diner is, of dat er leuke eetgelegenheden in de buurt zijn. Bij alle reizen zijn drankjes exclusief.

Een paar dagen voor vertrek ontvangt u van ons een laatste reisinformatie per mail.Hierin worden alle afspraken nogmaals  bevestigd, staan de relevante telefoonnummers en krijgt u het laatste organisatieprotocol van RoeiReizen.